Facilitățile studioului

Costume și accesorii

Studiourile Buftea au o colecție impresionantă de 30 000 de costume și accesorii create de meșteri talentați, acoperind toate esteticile istorice majore.

STUDIOURILE BUFTEA

Despre costume și accesorii

Studiourile Buftea au o colecție impresionantă de 30 000 de costume și accesorii create de meșteri talentați, acoperind toate esteticile istorice majore. Atelierul intern de costume poate concepe accesorii și costume personalizate pentru producții de film și televiziune, spectacole de teatru, evenimente speciale sau petreceri tematice private. Se vopsește, se lucrează cu piele, se brodează, se coase și se lucrează cu toate materialele: lycra, latex, in, metal, catifea, blană etc.

Se pot confecționa costume militare, articole de îmbrăcăminte, haine futuriste din poliamidă, rochii de bal complexe, fracuri din secolul al XVIII-lea, haine de cavalerie și multe, multe altele. În funcție de necesitățile proiectului, departamentul de costume va folosi tehnologii inovatoare și se va adapta la orice cerință, în limita bugetului.

Colecția noastră uriașă de pantofi și accesorii a Studiourilor Buftea include peste 20 000 de articole, cum ar fi gulere, genți medievale și contemporane, pălării, bijuterii, mănuși și eșarfe.

Colecția noastră imensă de pantofi și accesorii include peste 20 000 de articole precum gulere, genți de epocă și contemporane, pălării, bijuterii, mănuși și eșarfe.