Servicii de bază SPECIALE

Servicii de producție

Cel mai înalt standard de producție și servicii de post-producție este oferit de către noi, cu scopul de a facilita munca clienților nostri. Studiourile Buftea pun la dispoziția dumneavoastră un program de lucru ce oferă lejeritate în prestarea muncii, dovedind flexibilitatea desfășurării activităților.

Aveți grijă de proiectul dvs.

Lasă pe noi

Douăsprezece ore de filmare pe zi, cu o oră de pauză de masă, este norma de lucru în România.

Filmările de noapte nu fac obiectul unor costuri suplimentare pentru echipă, iar orele suplimentare se aplică echipei tehnice ca jumătate din tariful orar. Se pot obține oferte speciale de ansamblu dacă producția este stabilită cu mult timp înainte.

Eficiență și aptitudini

Echipa

Unul dintre multele motive pentru care producătorii internaționali preferă echipa Studiourilor Buftea este eficiența. În ultimii cincisprezece ani, Studiourile Buftea au fost lider pe piața românească de film, în special datorită echipei de producție și a suportului excelent oferit, atât în pre-producție, cât și în post-producție.

Cei mai buni actori

Casting

Biroul de casting al Studiourilor Buftea este unul dintre cele mai renumite departamente de film din România, punând în legătură clienții cu cei mai potriviți și mai bine pregătiți artiști nu doar pentru industria cinematografică – care a generat-o cu zeci de ani în urmă – ci și pentru televiziune, reclame, videoclipuri și filme de animație.

Departamentul de casting office este conectat cu agenții din întreaga Europă și poate oferi servicii complete și profesionale de casting pentru producții internaționale.