Facilitățile studioului

Decor permanent și Recuzită

Studiourile Buftea oferă clienților săi unica ocazie de a beneficia de cele mai realiste decoruri și recuzită remarcabilă. Studioul deține deja 40 de hectare, unde se pot găsi decoruri importante, ale unor diferite perioade de timp.

STUDIOURILE BUFTEA

Setul perfect

Înconjurate de un lac și de o frumoasă pădure, Studiourile Buftea au dimensiunea și designul potrivit pentru orice tip de decor. Cele 40 de hectare ale complexului au găzduit de-a lungul timpului mai multe producții internaționale. Cele mai importante decoruri sunt:

  • ȘASE case contemporane complet echipate, care sunt gata să deservească aproape orice secvențe de interior. Suprafețele de filmare variază de la 130 mp la 500 mp. Pereții pot fi ușor ajustați pentru diversele cerințe de filmare.
  • „Strada LA” a fost construită în 2015 pentru o reclamă internațională.
  • „Boston Set” a fost construit în 2014 pentru „Sons Of Liberty”, o producție History Channel. Aceasta a inclus interioare funcționale și un port cu un rezervor de apă în aer liber.
  • Satul ”Western Village” a fost construit în 2012 pentru „The Timber”, o producție MPCA și a avut câteva interioare funcționale.