Politica De Confidentialitate

Această Politică de confidențialitate explică ce informații personale colectează, utilizează, partajează și prelucrează în alt mod companiile Buftea Studios („noi”, „noi” sau „al nostru”) despre persoanele fizice („dumneavoastră”) care interacționează cu Ofertele noastre („Informații”).

În această Politică de confidențialitate, controlorul sau controlorii („Controlorul”) informațiilor dvs. înseamnă compania care decide scopurile în care acestea sunt prelucrate și modul în care sunt prelucrate. Care companie este Controlorul în ceea ce privește prelucrarea Informațiilor dvs. va depinde de Oferta pe care o utilizați; aceasta va fi adesea compania responsabilă pentru furnizarea Ofertei respective, așa cum poate fi stabilit în termenii și condițiile noastre.

În anumite circumstanțe, mai mult de un Controlor poate fi responsabil pentru prelucrarea Informațiilor dumneavoastră, de exemplu, atunci când Informațiile sunt partajate cu alte companii în scopul stabilit în această Politică de confidențialitate.

În conformitate cu legile din unele țări din afara Spațiului Economic European, este posibil să avem nevoie de consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea informațiilor dumneavoastră prevăzute în această Politică de confidențialitate. Sub rezerva oricăror indicații contrare pe care ni le puteți da, cum ar fi renunțarea sau refuzul de a participa dacă vi se cere, și acolo unde este permis de lege, prin furnizarea de Informații sau prin interacțiunea în alt mod cu Ofertele noastre, sunteți de acord cu utilizarea de către noi a Informațiilor în conformitate cu această Politică de confidențialitate.

DOMENIUL DE APLICARE AL PREZENTEI POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE
Vă rugăm să citiți cu atenție această politică. Aceasta explică tipurile de Informații pe care le putem colecta despre dvs., scopurile și metodele prin care le colectăm și (acolo unde este cazul) temeiul legal pe baza căruia facem acest lucru, precum și informații despre păstrarea datelor, drepturile dvs. și modul în care ne puteți contacta. Această Politică de confidențialitate acoperă atât activitățile noastre de procesare a datelor online, cât și offline, inclusiv Informațiile pe care le colectăm prin intermediul diverselor noastre Oferte, cum ar fi cele prezentate mai jos:

Servicii digitale:

Site-urile noastre web, inclusiv activitățile desfășurate prin intermediul site-urilor noastre web, cum ar fi sondajele, studiile de cercetare, testele de focus grup, promoțiile, concursurile și tombolele cu premii, achizițiile în cadrul serviciilor noastre, apelurile la acțiune pentru conținut generat de utilizatori („UGC”) și abonarea la buletine informative;
aplicații mobile, inclusiv activități desfășurate prin intermediul aplicațiilor noastre, precum cele enumerate pentru site-urile noastre web;
Servicii de abonament sau alte servicii de streaming oferite de noi consumatorilor și servicii prin care primiți conținutul nostru audio-vizual prin intermediul site-urilor noastre web, al aplicațiilor mobile și/sau prin intermediul unui serviciu furnizat de o terță parte, cum ar fi un furnizor de servicii de internet, o platformă de televiziune cu plată sau un operator de telefonie mobilă;
Jocuri pe consolă;
Paginile/canalele/conturile noastre de fani pe rețelele de socializare ale unor terțe părți (de exemplu, paginile oficiale pe Facebook, Instagram, Twitter).

Servicii offline:

Tururi de studio;
Atracții și expoziții (de exemplu, parcuri tematice, activări de marketing la convenții sau alte locuri publice, experiențe VR în persoană); și
Evenimente la care participați în calitate de consumator sau invitat (spre deosebire de cele în calitate de om de afaceri), cum ar fi premierele de film, evenimente de marketing și de influențare, teste de focus grup sau de utilizator și evenimente private organizate la sediul nostru sau la studiourile închiriate.
Vă rugăm să rețineți că putem combina informațiile pe care le colectăm printr-o sursă (de exemplu, un site web) cu informațiile pe care le colectăm printr-o altă sursă (de exemplu, o aplicație mobilă), inclusiv cu informații eventual colectate de una dintre companiile noastre sau de o terță parte (așa cum este descris mai jos). Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că Serviciile noastre offline pot implica interacțiunea dvs. cu Serviciile noastre digitale și viceversa, de exemplu, atunci când rezervați un tur al studioului sau participarea dvs. la un eveniment de marketing prin intermediul unuia dintre site-urile noastre web. Anumite Oferte (de exemplu, unele parcuri tematice de marcă, magazinele online și achizițiile în aplicații) nu sunt operate de noi, ci de un licențiat terț sau de magazinul de aplicații; orice procesare a informațiilor dvs. personale de către un astfel de licențiat sau magazin de aplicații nu face obiectul prezentei Politici de confidențialitate, așa că vă rugăm să verificați cu atenție dacă termenii și condițiile relevante se referă la companii suplimentare.

INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM
Colectăm, utilizăm, partajăm și prelucrăm în alt mod următoarele categorii de informații:

1) Informațiile pe care le putem colecta de la dumneavoastră:

Informații privind înregistrarea, contul și înscrierea, inclusiv informații despre dumneavoastră atunci când vă înregistrați sau vă înscrieți la noi pentru una dintre Ofertele noastre (de exemplu, nume, nume de utilizator, parolă, e-mail, detalii de contact, data nașterii sau vârsta, interesul pentru conținutul nostru etc.).
Informații despre achiziționarea de către dvs. a unei Oferte, inclusiv informații relevante privind plata (de exemplu, informații despre cardul de credit). De asemenea, putem prelucra Informații despre perioadele de probă, răscumpărările de recompense sau promoții, perioadele fără un abonament activ, istoricul plăților și orice plăți neefectuate.
Informații despre utilizarea sau participarea dvs. la o Ofertă, inclusiv informații despre faptul că ați deschis sau nu un e-mail pe care vi l-am trimis, despre modul în care dvs. (inclusiv orice cont pe care îl utilizați) interacționați cu un Serviciu digital, despre conținutul pe care l-ați vizualizat sau postat, despre reclamele cu care ați interacționat, despre jocurile pe care le-ați jucat și despre nivelul pe care l-ați atins, despre preferințele și interesul dvs. și despre utilizarea diverselor caracteristici, programe, servicii și conținuturi disponibile pe un Serviciu digital. Acest lucru poate include, de asemenea, informații demografice, inclusiv la nivel individual sau de gospodărie.
Informațiile pe care le furnizați atunci când participați la sondaje de consum, studii de cercetare sau teste de focus grup, inclusiv răspunsuri online sau scrise și, dacă este cazul, înregistrarea interviurilor audio sau video.
Înscrieri la promoții, concursuri, trageri la sorți sau apeluri la acțiune, inclusiv imagini, videoclipuri și text.
Accesul la camera foto, inclusiv în cazul în care, pentru anumite Servicii digitale, vă solicităm permisiunea de a accesa camera foto a dispozitivului dvs. Dacă acordați permisiunea, este posibil să puteți face fotografii sau înregistrări video în cadrul experienței aplicației, să ni le trimiteți sau să accesați anumite funcții de realitate augmentată („AR”). Unele dintre aceste funcții se pot baza pe sistemele de camere pentru a urmări mișcările ochilor dvs. și alte caracteristici faciale sau ale împrejurimilor dvs. imediate pentru a aplica efecte de AR.
Date sensibile, inclusiv în cazul în care alegeți să împărtășiți Informații în cadrul uneia dintre Ofertele noastre sau în cazul în care furnizați Informații în timpul unuia dintre sondajele sau sesiunile noastre de feedback, inclusiv, acolo unde este permis de legislația aplicabilă, informații referitoare la sănătatea dumneavoastră fizică sau mentală, rasa sau etnia, convingerile religioase sau filozofice, viața sexuală sau orientarea sexuală sau convingerile dumneavoastră politice. În unele Oferte care includ funcții de divertisment dinamic, putem, cu consimțământul dumneavoastră și în conformitate cu legislația aplicabilă, să colectăm informații, cum ar fi prin scanarea facială, urmărirea ochilor sau răspunsul pielii, care pot fi considerate biometrice.
Informații despre implicarea dvs. în social media, inclusiv interacțiunile dvs. cu paginile/canalele/conturile noastre de fani în comunitățile, forumurile și site-urile, serviciile, plug-in-urile și aplicațiile de social media ale unor terțe părți („Site-uri de social media”). Acestea pot include postări, „like-urile” dvs. și alte conținuturi generate de utilizatori pe care le puteți furniza, precum și detalii despre dvs. cum ar fi numele, ID-ul de utilizator, fotografia de profil, ziua de naștere și, în cazul în care ne permiteți, listele de prieteni și persoanele pe care le urmăriți. Pentru informații despre modul în care vă puteți personaliza setările de confidențialitate pe site-urile de socializare și despre modul în care aceste site-uri de socializare gestionează informațiile și conținutul dvs. personal, vă rugăm să consultați ghidurile de ajutor privind confidențialitatea, politicile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale acestora.
Informații partajate pe forumuri publice sau comunitare, inclusiv atunci când partajați fotografii, scrisori, videoclipuri sau comentarii, în timp ce participați la forumuri online. În funcție de setările dvs. de confidențialitate, aceste informații sau conținut și numele dvs. de utilizator pot deveni publice pe internet sau în cadrul unei comunități de utilizatori. Nu putem împiedica utilizarea ulterioară a acestor Informații odată ce le împărtășiți pe un forum public sau comunitar. Vă rugăm să consultați politicile de confidențialitate ale forumului specific pentru mai multe informații despre modul în care acestea gestionează Informațiile dumneavoastră.
Informații despre locația dvs., inclusiv atunci când acestea provin din informațiile despre dispozitiv (cum ar fi o adresă IP sau un cod de țară), interacțiunile dispozitivului dvs. cu Serviciile noastre digitale sau, cu consimțământul dvs., Informații despre locația exactă a dispozitivului dvs.

Informații despre eveniment, inclusiv imagini și clipuri, fie că sunt capturate prin intermediul unei cabine sau prin alte mijloace de către noi sau de către o terță parte în numele nostru, precum și alte informații legate de organizarea și gestionarea unui eveniment, cum ar fi alergiile alimentare și alte cerințe individuale.
Informații tehnice/de utilizare de la dispozitivul dvs., inclusiv tipul de dispozitiv, browserul, identificatorul unic al dispozitivului, sistemul de operare, furnizorul de internet, identificatorul dispozitivului mobil și/sau identificatorul de publicitate mobilă, identificatorul dispozitivului conectat (inclusiv cel al unui televizor conectat), adresa IP, atributele rețelei, atributele și setările dispozitivului și ale aplicației televizorului și alte atribute și setări ale dispozitivului sau ale browserului.
Informații despre solicitările dvs. de la clienți, inclusiv atunci când ne contactați prin intermediul unuia dintre centrele noastre de asistență pentru clienți, adrese de e-mail, căsuțe de chat pentru serviciul clienți, formulare sau sisteme de ticketing, site-uri de socializare și centre de apel pentru clienți, unde apelurile pot fi înregistrate.
2)Informații pe care le putem colecta despre dumneavoastră, din alte surse, inclusiv de la prieteni:

Informații din alte surse. Ocazional, combinăm Informațiile cu alte informații online pe care le primim, inclusiv informații de utilizare despre interacțiunile dvs. cu alte site-uri web și cu publicitatea și mass-media online. De asemenea, completăm sau combinăm Informațiile cu Informații provenite dintr-o varietate de alte surse sau înregistrări externe, inclusiv furnizori de date terțe care ne furnizează Informații precum date demografice, istoricul tranzacțiilor și al achizițiilor; Informații despre conținutul și reclamele cu care interacționați. De asemenea, este posibil să primim Informații despre dvs. de la prietenii dvs. care vă invită să interacționați cu oricare dintre Serviciile noastre digitale. Putem primi Informații de la terțe părți cu care aveți un contract de abonament care include accesul la conținutul sau serviciile noastre.

Informații de la prieteni. În anumite situații, putem permite prietenilor care utilizează Ofertele noastre să furnizeze Informații despre dvs. De exemplu, cineva poate trimite Informații pe site-urile noastre web pentru a vă invita să participați la o Ofertă, pentru a face recomandări sau a partaja conținut prin intermediul uneia dintre aplicațiile noastre sau pentru ca mai mulți jucători să împartă aceeași sesiune de joc. Prin procesarea acestor solicitări, este posibil să primim Informațiile dvs., inclusiv numele dvs., datele de contact sau informații despre interesul dvs. și utilizarea Ofertelor noastre.

MODUL ÎN CARE UTILIZĂM INFORMAȚIILE
Putem utiliza Informațiile în scopurile descrise în această Politică de confidențialitate sau așa cum este dezvăluit în momentul colectării. Mai jos, explicăm diversele noastre scopuri, orice activități de procesare care credem că ar putea necesita explicații suplimentare și, dacă este necesar, „baza legală” pe care ne bazăm pentru a procesa Informațiile dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți că, deși Informațiile pot fi prelucrate în mai multe scopuri (de exemplu, informațiile pe care le obținem atunci când furnizăm Oferta noastră pot fi utilizate și pentru îmbunătățirea și dezvoltarea Ofertei noastre și/sau pentru marketing și publicitate personalizată), nu toate scopurile sau activitățile de prelucrare de mai jos se vor aplica în mod necesar în fiecare caz. Utilizarea particulară pe care o vom da informațiilor dvs. va depinde de Oferta cu care vă angajați și de modul în care interacționați cu noi, inclusiv de permisiunile pe care ni le acordați (de exemplu, dacă sunteți sau nu de acord cu anumite utilizări, cum ar fi marketingul direct) și de alte controale pe care le exercitați în ceea ce privește prelucrarea informațiilor dvs. de către noi (de exemplu, dacă alegeți sau nu să renunțați, în cazul în care acest lucru este oferit).

Furnizarea ofertelor noastre

Putem utiliza Informațiile dvs. în scopul creării contului dvs. la noi, înregistrării dvs. pentru o Ofertă, permițându-vă să plătiți pentru aceasta, furnizării Ofertei, permițându-vă să participați la o promoție, un concurs, o tragere la sorți sau o invitație la acțiune pentru a trimite UGC, sau pentru a menține Oferta și a rezolva orice probleme. Aceasta poate include aplicarea termenilor și condițiilor aplicabile (de exemplu, pentru serviciile noastre de abonament, limitări privind numărul de dispozitive și afișarea conținutului potrivit în funcție de locație) și optimizarea livrării Ofertei pentru fiecare dispozitiv specific utilizat pentru a o accesa și pentru a oferi funcția „Continuă să urmărești” în cadrul serviciilor noastre de abonament.

În țările în care prelucrarea de către noi a informațiilor necesită un temei legal, ne bazăm pe următoarele:

O mare parte din procesarea noastră, cum ar fi furnizarea și întreținerea Ofertelor noastre, este necesară pentru încheierea sau executarea contractului pe care îl avem cu dumneavoastră, inclusiv pentru a permite noilor clienți să se înscrie sau să se înregistreze la noi și clienților existenți să se conecteze la Serviciile noastre digitale.
Alte tipuri de prelucrare sunt necesare pentru „interesele noastre legitime” (și ale altora), inclusiv:
Desfășurarea activității noastre, furnizarea Ofertelor noastre și deservirea clienților noștri;
Contactarea clienților cu notificări sau actualizări importante;
Contactarea clienților cu privire la tranzacțiile, achizițiile și câștigurile lor la concursuri;
Personalizarea conținutului și formularea de recomandări pentru alt conținut;
Exercitarea și/sau punerea în aplicare a drepturilor care ne sunt acordate în conformitate cu termenii și condițiile Ofertei;
Facilitarea plății pentru Ofertele noastre.
Pentru alte tipuri de procesare, ne putem baza pe consimțământul dumneavoastră (în cazul în care este dat).

Îmbunătățirea și dezvoltarea Ofertelor noastre

Putem utiliza informațiile dvs. în scopul analizării, îmbunătățirii, personalizării și evaluării Ofertelor noastre și a utilizării acestora de către dvs., precum și pentru a dezvolta noi Oferte. Acest lucru poate include analiza răspunsurilor dvs. la sondajele de consum.

În țările în care prelucrarea informațiilor necesită un temei legal, ne bazăm pe următoarele:

Unele tipuri de prelucrare sunt necesare pentru „interesele noastre legitime” (și ale altora), inclusiv:
Îmbunătățirea și dezvoltarea Ofertelor noastre.
Crearea de eficiențe în activitatea noastră.
Înțelegerea tendințelor și intereselor consumatorilor, inclusiv prin intermediul informațiilor despre clienți, al studiilor de piață și al măsurării performanței conținutului.
Compilarea de statistici despre utilizarea Ofertelor noastre.
Pentru alte tipuri de procesare, ne putem baza pe consimțământul dumneavoastră (în cazul în care este dat).
Marketing și publicitate personalizată

Putem utiliza Informațiile dvs. în scopul marketingului și/sau al publicității Ofertelor noastre și ale clienților și partenerilor noștri. utilizăm tehnologii AdTech, cum ar fi licitația în timp real, pentru a monetiza spațiul publicitar în cadrul Serviciilor sale digitale și/sau pentru a crea un „profil” bazat pe Informații despre interacțiunile dvs. cu noi, inclusiv cu Ofertele noastre, cu furnizorii noștri de servicii și cu partenerii noștri și cu site-urile, aplicațiile și publicitatea online ale acestora, care este utilizat pentru a vă oferi publicitate și marketing personalizat. De asemenea, este posibil să agregăm informații despre utilizatori pentru a crea grupuri sau categorii de utilizatori, cum ar fi „segmente”, pentru a comunica cu dvs. despre ofertele noastre și pentru a vă anunța despre ofertele clienților și partenerilor noștri, inclusiv pe site-urile de socializare.

În timp ce procesarea informațiilor dvs. în acest scop poate implica un algoritm care selectează automat publicitatea care se dorește a fi de interes pentru dvs., nu luăm decizii complet automatizate care pot avea un efect legal sau semnificativ asupra dvs. fără consimțământul dvs. explicit sau în cazul în care legea aplicabilă permite altfel.

De asemenea, putem utiliza UGC în scopuri de marketing sau publicitate, sub rezerva termenilor și condițiilor relevante ale Ofertei.

În țările în care prelucrarea informațiilor necesită un temei legal, ne bazăm pe următoarele:

Pentru a utiliza UGC pe care le-ați trimis, ne vom baza pe drepturile care ne sunt acordate în conformitate cu termenii și condițiile Ofertei și pe executarea contractului nostru cu dumneavoastră.
Alte tipuri de prelucrare pentru Marketing și Publicitate personalizată sunt necesare pentru interesele noastre legitime (sau ale altora), inclusiv:
Promovarea intereselor noastre comerciale prin marketingul și publicitatea Ofertelor noastre, inclusiv implicarea în publicitate contextuală (fără date), analiză și măsurarea performanței anunțurilor;
Extinderea bazei noastre de clienți prin aprofundarea relațiilor cu clienții existenți și dezvoltarea de noi clienți;
Utilizarea UGC pe care l-ați trimis (cu excepția cazului în care nu este necesar pentru executarea unui contract cu dvs. sau putem să vă cerem consimțământul); și,
Promovarea mărcilor noastre atât online, cât și offline.
În anumite jurisdicții, pentru anumite tipuri de procesare, cum ar fi publicitatea bazată pe interese sau în cazul în care trimitem comunicări de marketing direct prin e-mail, mesaj text sau SMS, mesaje pe site-urile de socializare, ne bazăm pe consimțământul dvs. (în cazul în care este dat).
Furnizarea de servicii pentru clienți

Putem utiliza informațiile dvs. în scopul furnizării de Servicii pentru clienți, inclusiv pentru a răspunde la întrebările și reclamațiile dvs. (inclusiv depanarea), indiferent dacă ne contactați prin telefon, e-mail, căsuțe de chat, formulare sau servicii de ticketing, scrisoare, site web sau prin intermediul unui Site de socializare.

În țările în care prelucrarea informațiilor necesită un temei legal, ne bazăm pe următoarele:

Unele tipuri de activități de procesare vor fi necesare pentru ca noi să ne îndeplinim contractul cu dvs. pentru a vă furniza o Ofertă.
Unele tipuri de activități de prelucrare vor fi necesare pentru a ne respecta obligațiile noastre legale.
Unele tipuri de activități de prelucrare vor fi necesare pentru interesele noastre legitime (sau ale altora), inclusiv:
Răspunsul la întrebările și reclamațiile clienților noștri;
Urmărirea progresului și eficienței răspunsului nostru; și
Îmbunătățirea serviciilor noastre pentru clienți.
Detectarea, prevenirea și investigarea activităților criminale și a altor activități ilegale

Putem utiliza informațiile dvs. în scopul detectării, prevenirii sau investigării activităților infracționale (inclusiv a fraudei și a încălcării drepturilor de autor), protejării siguranței utilizatorilor și aplicării drepturilor noastre civile în instanță. De exemplu, atunci când este necesar, putem împărtăși Informațiile dvs. cu organele de aplicare a legii sau le putem folosi pentru a lua măsuri legale împotriva dvs. pentru a ne aplica drepturile.

În țările în care prelucrarea informațiilor necesită un temei legal, ne bazăm pe următoarele:

Unele tipuri de activități de prelucrare vor fi necesare pentru a ne respecta obligațiile noastre legale.
Unele tipuri de activități de prelucrare vor fi necesare pentru interesele noastre legitime (sau ale altora), inclusiv:
Protejarea intereselor și a drepturilor noastre comerciale, a confidențialității, a siguranței și a proprietății, sau a clienților și utilizatorilor noștri;
Stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;
Împărtășirea informațiilor dvs. cu terțe părți pentru a ne permite să aplicăm căile de atac disponibile sau să limităm daunele pe care le-am putea suferi.
Respectarea obligațiilor legale

Putem utiliza Informațiile dvs. în scopul respectării obligațiilor noastre legale, inclusiv a regulilor contabile, pentru a răspunde la solicitările privind drepturile individuale și pentru a răspunde la solicitările autorităților de reglementare, ale autorităților judiciare și ale organelor de aplicare a legii sau ale organismelor guvernamentale.

În țările în care prelucrarea informațiilor necesită un temei legal, ne bazăm pe următoarele:

Aceste tipuri de activități sunt necesare pentru a respecta obligațiile noastre legale.
PARTAJAREA ȘI DIVULGAREA INFORMAȚIILOR
Împărtășim Informațiile cu și le dezvăluim următoarelor părți, în scopurile stabilite mai jos:

Furnizori de servicii terțe părți. Agenții și contractanții noștri au acces la Informații pentru a ne ajuta să realizăm serviciile pe care le prestează pentru noi, cum ar fi, dar fără a se limita la, îndeplinirea, crearea, întreținerea, găzduirea și livrarea Ofertelor noastre, desfășurarea de marketing, furnizarea de servicii IT și de securitate, gestionarea plăților, e-mail și îndeplinirea comenzilor, administrarea promoțiilor, concursurilor și a extragerilor de premii, efectuarea de cercetări, măsurători și analize, obținerea de informații sau servicii pentru clienți.

Site-uri de socializare ale unor terțe părți legate. Unele dintre Serviciile noastre digitale conțin linkuri către alte site-uri, inclusiv Site-uri de socializare, în scopul interacțiunii cu clienții și al marketingului. Practicile de informare ale site-urilor de socializare pot fi diferite de ale noastre, astfel încât ar trebui să consultați politica de confidențialitate și termenii acestora înainte de a trimite informațiile dvs. personale, deoarece nu avem niciun control asupra informațiilor personale care sunt trimise sau colectate de către aceste terțe părți.

Parteneri terți. Uneori oferim Servicii digitale și Servicii offline care sunt sponsorizate de sau co-brandate cu terțe părți identificate. În virtutea acestor relații, părțile terțe colectează sau obțin informații personale de la dvs. în timpul activității. Noi nu controlăm utilizarea informațiilor personale de către aceste terțe părți. Vă încurajăm să citiți politicile de confidențialitate ale acestora pentru a afla despre practicile lor privind datele.

Furnizori AdTech. Împărtășim anumite Informații cu terțe părți (de exemplu, alte companii, comercianți cu amănuntul, organizații de cercetare, agenți de publicitate, agenții de publicitate, rețele și platforme publicitare, baze de date participative, editori și organizații non-profit) pentru procesare, în general într-o formă hașurată sau neidentificată, pentru a vă oferi publicitate pe baza intereselor dumneavoastră, inclusiv, dacă este cazul, prin licitații în timp real. În unele cazuri, putem, de asemenea, să împărtășim segmente sau date personalizate privind audiența cu terțe părți în scopuri de marketing. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați secțiunile noastre (i) Scopul de marketing și publicitate personalizată de mai sus (ii) Cookie-uri și alte informații tehnice și (iii) Alegeri publicitare de mai jos.

Alte părți terțe. În cazul unei schimbări probabile a controlului asupra afacerii (sau a unei părți a afacerii), cum ar fi o vânzare, o fuziune și o achiziție, sau orice tranzacție sau reorganizare, putem împărtăși Informațiile dvs. cu părțile interesate, inclusiv ca parte a oricărui proces de diligență cu noii sau potențialii proprietari de afaceri și cu consilierii lor profesioniști respectivi.

Organele de aplicare a legii, autoritățile și instanțele de judecată. Dezvăluim informațiile atunci când este necesar pentru prevenirea, investigarea sau urmărirea penală a activităților infracționale și, de asemenea, ca răspuns la un proces legal, de exemplu, ca răspuns la un ordin judecătoresc sau la o citație, sau ca răspuns la solicitarea unui organism de reglementare, a unei autorități guvernamentale sau a unui organism de aplicare a legii.

Forumuri publice. Dacă postați sau partajați Informații în timp ce interacționați cu unul dintre Serviciile noastre digitale sau prin intermediul unui site de socializare, în funcție de natura serviciului sau de setările dvs. de confidențialitate, aceste Informații pot deveni publice, după care, nu putem împiedica utilizarea sau partajarea ulterioară a acestor Informații. Pentru informații despre modul în care vă puteți personaliza setările de confidențialitate pe Site-urile de socializare, vă rugăm să consultați ghidurile de ajutor privind confidențialitatea și condițiile de utilizare ale acestora.

REȚINEREA DATELOR
În linii mari, vom păstra Informațiile dvs. doar atât timp cât este necesar pentru scopurile descrise în această Politică de confidențialitate. Acest lucru înseamnă că perioadele de păstrare vor varia în funcție de tipul de Informații și de motivul pentru care am colectat informațiile în primul rând. De exemplu, unele Informații legate de furnizarea Ofertelor noastre către dvs. vor fi păstrate timp de mai mulți ani pentru a ne conforma cu diverse obligații legale legate de finanțe și impozite. Dispunem de politici interne detaliate de păstrare care stabilesc diverse perioade de păstrare pentru diferite categorii de informații, în funcție de obligațiile noastre legale și dacă există o necesitate comercială de a păstra informațiile. După expirarea unei perioade de păstrare, informațiile sunt șterse în siguranță, cu excepția cazului în care sunt necesare pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale. Pentru informații suplimentare privind perioadele de păstrare aplicabile, trebuie să ne contactați folosind metodele de contact stabilite mai jos.

CERERI DE DREPTURI INDIVIDUALE
În anumite condiții, aveți dreptul de a ne cere să îndeplinim una sau mai multe dintre următoarele solicitări. Înainte de a face acest lucru, este posibil să vă cerem o dovadă de identitate sau alte informații suplimentare.

Dreptul de acces și de rectificare: Puteți solicita detalii despre informațiile pe care le deținem, împreună cu o copie a informațiilor dumneavoastră, precum și corectarea oricăror erori din informațiile dumneavoastră.
Dreptul la ștergere („dreptul de a fi uitat”): Dreptul, în anumite circumstanțe, de a solicita ștergerea informațiilor dumneavoastră. În anumite cazuri specifice, este posibil să nu putem șterge anumite tipuri de Informații, în special atunci când avem obligația legală de a păstra respectivele Informații (de exemplu, în scopul raportării în scopuri de reglementare) sau, de exemplu, atunci când doriți să continuăm să vă furnizăm o Ofertă și prelucrarea Informațiilor este necesară pentru furnizarea acelei Oferte.
Comunicări de marketing și partajarea cu terțe părți. Vă oferim posibilitatea de a vă exprima preferințele în ceea ce privește primirea anumitor comunicări de marketing din partea noastră și partajarea informațiilor cu parteneri de încredere în scopuri de marketing direct. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea „Alegeri publicitare” de mai jos.
Dreptul la portabilitate: Dreptul, în unele cazuri, de a primi Informațiile dumneavoastră în format digital sau de a le transmite direct unui alt operator (dacă este fezabil din punct de vedere tehnic).
Dreptul la opoziție: Dreptul de a vă opune (din motive legate de situația dvs. particulară) prelucrării Informațiilor dvs. pe baza intereselor noastre legitime, inclusiv în scopuri de marketing direct.
Dreptul de a retrage consimțământul: Vă puteți retrage consimțământul în orice moment în ceea ce privește orice prelucrare a Informațiilor care se bazează pe un consimțământ.
Vom evalua orice cerere de exercitare a acestor drepturi de la caz la caz. Pot exista circumstanțe în care nu suntem obligați din punct de vedere legal să ne conformăm unei solicitări din cauza scutirilor relevante prevăzute în legislația aplicabilă privind protecția datelor. În unele cazuri, acest lucru poate însemna că suntem în măsură să păstrăm informațiile dvs. chiar dacă vă retrageți consimțământul. Pentru a vă exercita aceste drepturi sau pentru a contacta responsabilul nostru cu protecția datelor, vă rugăm să trimiteți o cerere la contact@studiourilebuftea.ro.

COOKIE-URI ȘI ALTE INFORMAȚII TEHNICE
Atunci când vizitați Serviciile noastre digitale, noi, furnizorii de servicii terți și partenerii noștri putem utiliza „cookie-uri” sau tehnologii similare, cum ar fi pixeli și SDK-uri pentru (i) a furniza, dezvolta, întreține, personaliza, proteja și îmbunătăți Serviciile noastre digitale și conținutul acestora (ii) a efectua analize, inclusiv pentru a analiza și raporta utilizarea și performanța Serviciilor noastre digitale și a oricăror reclame afișate pe sau livrate de către sau prin intermediul acestora (iii) a proteja împotriva, identificarea și prevenirea fraudei și a altor activități ilegale (iv) crearea de date agregate despre grupuri sau categorii de utilizatori ai noștri (inclusiv audiențe publicitare) și (v) pentru noi, partenerii noștri și furnizorii de servicii terți pentru a livra, a direcționa, a oferi, a comercializa sau a personaliza publicitatea referitoare la Ofertele noastre sau la ofertele clienților și partenerilor noștri (inclusiv limitarea frecvenței cu care vedeți o reclamă).

Descrierea cookie-urilor

1. Cookie-uri necesare

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru a permite funcționalitatea de bază a site-ului web

Cookie-uri strict necesare sau tehnologii similare: Acestea sunt esențiale pentru a vă permite să vă deplasați în cadrul Serviciilor noastre digitale și să utilizați funcțiile acestora, cum ar fi accesul la zonele securizate. Dacă dezactivați aceste module cookie, este posibil ca unele sau toate caracteristicile Serviciilor digitale să nu funcționeze.

2. Cookie-uri de performanță

Aceste module cookie ne permit să analizăm utilizarea Serviciilor noastre digitale, astfel încât să putem măsura și îmbunătăți performanța

Cookie-uri de performanță sau tehnologii similare: Acestea colectează informații despre modul în care utilizați Serviciile noastre digitale, astfel încât să putem analiza traficul, să înțelegem interacțiunile utilizatorilor și să îmbunătățim Serviciul digital relevant. E-mailurile și buletinele noastre informative pot conține un „pixel web” pentru a ne permite să știm cum ați interacționat cu ceea ce v-am trimis. Pentru jocuri, aceste tehnologii colectează informații despre jocul dumneavoastră, inclusiv realizările, utilizarea funcțiilor și alte activități din joc. În acest scop, putem folosi în acest scop furnizori de servicii terți, cum ar fi Google Analytics, care pot folosi propriile cookie-uri sau tehnologii similare. Puteți afla mai multe informații făcând clic pe link-ul de resurse privind utilizarea cookie-urilor Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

3. Cookie-uri de funcționalitate

Cookie-uri de funcționalitate sau tehnologii similare: Acestea permit Serviciilor noastre digitale să rețină alegerile pe care le faceți (cum ar fi numele dvs. de utilizator sau regiunea în care vă aflați) și să ofere funcții îmbunătățite, mai personalizate, inclusiv conținut personalizat. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru a furniza Serviciile digitale pe care le-ați solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentarea unui blog.

4. Cookie-uri publicitare

Aceste module cookie sunt utilizate de companiile de publicitate pentru a difuza anunțuri relevante pentru interesele dvs.

5. Cookie-uri de social media sau tehnologii similare: Acestea sunt utilizate atunci când partajați Informații utilizând un buton de partajare în rețelele sociale sau un buton „Îmi place” prin intermediul Serviciilor noastre digitale, sau atunci când vă conectați contul sau vă implicați în conținutul nostru pe sau prin intermediul unui site de socializare, cum ar fi Facebook sau Twitter. Site-ul de socializare va înregistra faptul că ați făcut acest lucru, iar aceste Informații pot fi legate de activități de direcționare/publicitate, inclusiv crearea de audiențe personalizate.

Cookie-uri publicitare sau tehnologii similare: Unele dintre Serviciile noastre digitale pot utiliza o rețea de publicitate terță parte, sau o companie afiliată, pentru a furniza publicitate direcționată. Acestea pot avea, de asemenea, capacitatea de a limita numărul de ori de câte ori vedeți o reclamă și de a urmări navigarea sau utilizarea dvs. în cadrul Serviciilor noastre digitale și al Site-urilor de socializare.

Gestionarea modulelor cookie și a altor tehnologii. Pentru Serviciile digitale din unele jurisdicții, inclusiv din SEE, puteți afla mai multe informații despre utilizarea de către noi a modulelor cookie și a altor tehnologii și puteți oferi sau retrage consimțăminte, sau vă puteți seta preferințele privind modulele cookie și, în unele cazuri, puteți obiecta la scopurile de interes legitim pentru prelucrarea informațiilor dvs. personale, făcând clic pe Gestionarea modulelor cookie+ sau ajustând în alt mod preferințele privind modulele cookie. Aceste setări sunt accesibile în funcție de site sau de aplicație, în orice moment, prin intermediul linkului „Manage Cookies+” sau al unui link similar aflat pe paginile web sau în setările aplicației. De asemenea, puteți utiliza setările aplicației/navigatorului dumneavoastră pentru a vă seta preferințele privind cookie-urile.

Pentru multe servicii digitale din SEE, participăm la Cadrul de transparență și consimțământ al IAB Europe, care este descris mai detaliat prin navigarea pe site-ul IAB, și respectă specificațiile și politicile acestuia pe site-urile și aplicațiile aplicabile. OneTrust operează platforma de gestionare a consimțământului cu numărul de identificare 28.

Alegeri publicitare. Pe cont propriu sau în colaborare cu afiliați sau terți, putem prezenta reclame și ne putem angaja în colectarea de date, raportare, măsurare a răspunsului la reclame și analiză a site-ului pe Serviciile noastre digitale și pe site-urile web ale terților pe internet și în aplicații în timp. Noi, afiliații noștri sau terții pot utiliza cookie-uri, balize web, pixeli, SDK-uri sau tehnologii similare pentru a efectua această activitate. Aceștia obțin informații despre aplicațiile pe care le utilizați, site-urile web pe care le vizitați și alte informații de pe toate dispozitivele și browserele dvs. și de pe toate site-urile web, serviciile și aplicațiile în timp, pentru a ne ajuta să vă oferim publicitate care va fi mai relevantă pentru interesele dvs. în cadrul și în afara Serviciilor noastre digitale și pe toate dispozitivele și browserele dvs. Acest tip de publicitate este cunoscut sub denumirea de „publicitate bazată pe interese”. Noi, afiliații noștri sau terțe părți putem, de asemenea, să folosim aceste informații pentru a asocia diferitele dvs. browsere și dispozitive împreună pentru publicitatea bazată pe interese și pentru alte scopuri, cum ar fi cercetarea, analiza, operațiunile interne, prevenirea fraudei și îmbunătățirea experiențelor consumatorilor.

Pe lângă gestionarea preferințelor dvs. prin intermediul platformei noastre de gestionare a consimțământului, pentru mai multe informații despre publicitatea bazată pe interese pe browserul dvs. de desktop sau mobil și pentru a renunța la acest tip de publicitate de către terții care participă la programe de autoreglementare, vizitați site-ul web Your Online Choices (Alegerile dvs. online) dacă vă aflați în SEE, care este găzduit de și poate fi vizitat la site-ul web al Alianței Europene pentru Publicitate Digitală Interactivă (EDAA); dacă vă aflați în Argentina, la Alianza de Publicidad Digital de Argentina (APDA); dacă vă aflați în Canada, vizitând site-ul web al Alianței pentru Publicitate Digitală din Canada (DAAC) și dacă vă aflați în Statele Unite, navigând pe site-ul web al Alianței pentru Publicitate Digitală din SUA (DAA). Pentru a afla mai multe despre publicitatea bazată pe interese în aplicațiile mobile și pentru a renunța la acest tip de publicitate din partea terților care participă la instrumentul AppChoices al DAA, vă rugăm să vizitați linkul Ad choice pentru a descărca versiunea de AppChoices pentru dispozitivul dvs. Vă rugăm să rețineți că orice alegere de renunțare pe care o exercitați prin intermediul acestor programe se va aplica publicității bazate pe interese de către terții pe care îi selectați, dar va permite în continuare colectarea de Informații în alte scopuri, inclusiv pentru cercetare, analiză și operațiuni interne. Prin urmare, puteți continua să primiți publicitate, dar această publicitate poate fi mai puțin relevantă pentru interesele dumneavoastră.

Lucruri importante de reținut cu privire la opțiunile de excludere din browserul web bazate pe cookie-uri (cum ar fi cele utilizate de EDAA, APDA și DAAC):

 

Cookie-uri blocate: Este posibil ca cookie-ul de excludere să nu funcționeze dacă browserul dumneavoastră este configurat să blocheze cookie-urile terților.
Ștergerea sau protejarea opțiunilor de excludere: Dacă ștergeți modulele cookie, va trebui să vă dezactivați din nou. Există pluginuri de browser care vă ajută să vă păstrați cookie-urile de dezactivare.
Numai acest browser: Excluderea se aplică numai profilului de browser în care ați setat-o. De exemplu, dacă ați setat opțiunea de excludere în timp ce utilizați Firefox, dar apoi utilizați Chrome, opțiunea de excludere nu va fi activă în Chrome. Pentru a renunța în Chrome, va trebui să repetați procesul de renunțare. Acest lucru se datorează faptului că modulele cookie nu pot fi citite între diferite browsere sau profiluri de browser.
Opțiunea de dezactivare nu blochează sau șterge modulele cookie: De asemenea, nu împiedică utilizarea modulelor cookie sau a altor tehnologii în alte scopuri decât selectarea anunțurilor publicitare pe baza intereselor dumneavoastră, așa cum sunt deduse din comportamentul dumneavoastră online. Dacă renunțați, este posibil să se colecteze în continuare date despre activitățile dumneavoastră de navigare pe internet și veți vedea în continuare publicitate. Anunțurile pot fi selectate, de exemplu, pe baza conținutului paginii web în care sunt afișate. Dacă doriți să blocați sau să ștergeți cu totul cookie-urile, puteți utiliza setările browserului web pentru a face acest lucru.

Este posibil să aveți mai multe opțiuni în funcție de dispozitivul dvs. mobil și de sistemul de operare. De exemplu, majoritatea sistemelor de operare ale dispozitivelor (de exemplu, iOS pentru telefoanele Apple, Android pentru dispozitivele Android și Windows pentru dispozitivele Microsoft) oferă propriile instrucțiuni privind modul în care puteți limita sau împiedica furnizarea de reclame personalizate în aplicații. Puteți consulta materialele de asistență și/sau setările de confidențialitate pentru sistemele de operare respective pentru a afla mai multe despre aceste caracteristici și despre modul în care se aplică reclamelor personalizate în aplicație.

Informații precise privind locația. Pentru a activa sau dezactiva colectarea de informații precise de localizare de pe dispozitivul dvs. mobil prin intermediul aplicațiilor noastre mobile, puteți accesa setările dispozitivului dvs. mobil și puteți alege să limitați această colectare. De asemenea, puteți limita colectarea de informații precise de localizare de pe site-urile web prin intermediul setărilor browserului.

NOTIFICARE PRIVIND ACTUALIZĂRILE
Din când în când, este posibil să actualizăm această Politică de confidențialitate. Vă vom notifica cu privire la orice modificări semnificative prin plasarea unei notificări pe site-urile noastre. Vă încurajăm să verificați periodic și să revizuiți această politică pentru a fi la curent cu noutățile.

CUM SĂ NE CONTACTAȚI
Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, ne puteți contacta pe noi și pe responsabilul nostru cu protecția datelor la contact@studiourilebuftea.ro

RECLAMAȚII
Dacă nu sunteți nemulțumit de modul în care am rezolvat întrebarea dvs., în primă instanță vă rugăm să ne contactați la contact@studiourilebuftea.ro. Dacă sunteți în continuare nemulțumit de răspunsul nostru, este posibil să aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea dumneavoastră de protecție a datelor. Vă rugăm să ne contactați la adresa office@studiourilebuftea.ro pentru a obține detalii despre cum să îi contactați.