Facilități studio

Centru de formare

Dorința, pasiunea și devotamentul sunt cheia formării noilor staruri TV și de film. Academia ”Studiourile Buftea” pregătește intens viitoarele vedete, cu ajutorul celor mai bune modalități și tehnici prezentate de către cei mai specializați traineri.

Facilitățile studioului

Centrul de formare
Academia ”Studiourile Buftea”

Academia ”Studiourile Buftea” se remarcă prin cursurile de televiziune și cinematografie oferite cursanților, ce s-au dovedit ca fiind o ”experiență ce îți poate schimba viața”. Peste 2000 de cursanti au trecut pragul academiei. 100 dintre ei sunt astăzi prezentatori în cele mai importante televiziuni din țară, iar peste 800 sunt angajați în redacții de știri sau sunt gazdele unor talk-show-uri sau emisiuni de divertisment consacrate, la posturi precum Antena 1, Realitatea Tv, Kanal D, Digi24 sau Pro Tv. Fiind o academie de prestigiu, rata de succes este de 30% (cea mai ridicată din țară) dovedind contribuția și devotamentul în formarea celor mai buni actori și prezentatori TV. În momentul actual, în fiecare televiziune importantă din România se găsește în echipă un număr semnificativ de absolvenți ai Academiei Buftea.


Formarea cursanților

În formarea cursanților, nu există niciun obstacol în drumul către succes deoarece academia oferă pregătiri profesionale atât pentru adulți cât și pentru copii sau adolescenți cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. În instruirea lor, trainerii oferă experiențele și tainele dobândite de-a lungul carierei, pentru a le deschide calea către un drum plin de reușite. Aceștia sunt specialiști renumiți în domeniile lor – prezentatori de televiziune și conținut online cu experiență și activități recunoscute pe plan intern și internațional.

Cursuri copii sau adolescenți

Academia ”Studiourile Buftea” este singura școală care are programa asemenea unei universități de profil. Aici nu au loc doar cursuri de actorie, ci și regie, imagine, producție, coregrafie, canto și cascadorie. La finalul unui modul de nouă luni, fiecare grupă are ocazia să realizeze propriul scurtmetraj, filmat la nivel profesionist, dar și o piesă de teatru.

Cursuri adulți

În cadrul cursurilor special destinate adulților, cursanții își produc propriile scurtmetraje, jurnale de știri, talkshow-uri sau emisiuni de divertisment. Cursurile Academiei de Film, Teatru și Televiziune ”Studiourile Buftea” au durata unui an universitar și pun un accent deosebit pe fixarea cunoștințelor de teorie cu ajutorul unui intens program de aplicații practice. 

Înscrieri în cadrul Academiei ”Studiourile Buftea”

Înscrierile se realizează pe baza unui formular de înscriere pe care îl găsiți în secțiunea ”Înscrieri” de pe site-ul: https://www.academiabuftea.ro/ 

Sunt mândru când deschid televizorul și văd pe toate posturile importante cel puțin un fost cursant de-al nostru. Fie că este la pupitrul știrilor, fie că moderează un talk show în Prime Time, că prezintă o emisiune de divertisment sau că joacă în seriale. Succesul lor ne-a motivat, împreună cu partenerii din industria filmului, să transformăm fosta Școală de Televiziune în Academia de Film, Teatru si Televiziune "Academia Buftea".

Vlad Ionescu

PREZENTATOR TV