Termeni si conditii

Aceste pagini, împreună cu Politica noastră de confidențialitate, stabilesc toți termenii și condițiile în care Buftea Studios. Studio Operations, o divizie a PHOENIX RESIDENCE SRL. („noi”, „noi” sau „al nostru”) pune la dispoziția dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră („dumneavoastră” sau „al dumneavoastră”) Turul Studiourilor Buftea Studios („Termenii”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni înainte de a cumpăra un bilet la Turul Studiourilor („Bilet(e)”). Prin cumpărarea unui Bilet, sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni.

Acești Termeni se aplică numai la vânzarea de Bilete și/sau certificate cadou și nu se aplică la vânzarea de produse.

Turul Studiourilor Buftea este un tur în culise care îi scufundă pe oaspeți în legendarele noastre studiouri Buftea, unde puteți explora backlots iconice, arhiva, camera de depozitare a mașinilor de filmat, precum și scenele de sunet unde se realizează cele mai tari emisiuni TV și filme de astăzi (denumit „Turul Studiourilor”).

Cum să achiziționați bilete

Biletele pot fi achiziționate prin intermediul site-ului nostru www.studiourilebuftea.ro. Toate persoanele care doresc să viziteze Studio Tour trebuie să cumpere bilete în avans și să rezerve în avans data și ora intrării în Studio Tour, cu opțiunea de a cumpăra bilete în ziua în care sunt disponibile.

Plata trebuie efectuată integral în momentul cumpărării unui bilet, prin card de credit. Nu se acceptă cecuri, numerar sau carduri de debit.

La achiziționarea unui bilet de pe site-ul nostru, veți primi un e-mail de confirmare cu un bilet electronic în format PDF. Acest e-mail constituie dovada de cumpărare. Vă rugăm să verificați dacă ați primit acest e-mail după cumpărare. Nu ne asumăm nicio responsabilitate în cazul în care nu primiți acest e-mail din motive independente de voința noastră, cum ar fi filtrarea de nedorite sau spam. E-mailul de confirmare sau biletul, după caz, trebuie să fie prezentat la intrarea principală a Studio Tour pentru a intra.

Este responsabilitatea dvs. să verificați acuratețea detaliilor din e-mailul de confirmare sau din Bilete (după caz), deoarece greșelile nu pot fi întotdeauna rectificate. Atunci când primiți confirmarea prin e-mail sau Biletele, vă rugăm să le păstrați într-un loc sigur, deoarece nu putem fi considerați responsabili pentru orice Bilet pierdut sau furat.

Numai Biletele achiziționate direct de la noi sau de la unul dintre distribuitorii noștri autorizați sunt valabile pentru admitere. Biletele achiziționate de la terți neautorizați, inclusiv de pe site-uri de licitații online, nu sunt valabile pentru intrare.

Timp alocat pentru intrare

Vi se va oferi posibilitatea de a selecta o dată și o oră de sosire la Studio Tour (o „oră de intrare alocată”) (în funcție de disponibilitate) în timpul procedurii de rezervare online sau telefonică, iar aceasta va fi indicată pe e-mailul de confirmare sau pe Bilet (după caz). Pentru cei care doresc să răscumpere un certificat cadou valabil, vă rugăm să sunați la numărul de telefon +40 759 019 090 pentru a aranja Ora de intrare alocată. Este responsabilitatea dvs. să ajungeți la timp pentru Ora de intrare alocată.

Sunteți rugat să ajungeți la Studio Tour cu cel puțin 15 minute înainte de ora de intrare alocată, deși nu vi se va permite accesul în Studio Tour înainte de ora de intrare alocată.

Vizitatorilor care nu respectă ora de intrare alocată nu li se garantează intrarea în Studio Tour. Personalul Studio Tour îi va informa pe vizitatorii care au ratat ora de intrare alocată cu privire la următorul interval orar disponibil, dar în perioadele aglomerate este posibil să nu fie posibil să se găsească o oră în aceeași zi, caz în care va fi necesară o nouă rezervare a orei de intrare alocate.

Odată ce a fost emisă o oră de intrare alocată, va fi necesar să sunați la numărul de telefon +40 759 019 090 pentru a schimba ziua și/sau ora de intrare în Studio Tour.

Ne rezervăm dreptul de a modifica o oră de intrare alocată după ce v-a fost emisă, dar ne vom strădui să vă notificăm imediat ce vom ști că acest lucru este necesar. În cazul în care va trebui să modificăm în mod semnificativ ora de intrare alocată (de exemplu, cu patru (4) ore sau mai mult), puteți alege să acceptați noua oră de intrare alocată, să stabiliți o altă oră de intrare alocată de comun acord cu noi prin intermediul liniei noastre telefonice de rezervări sau să anulați biletul, după care vă vom rambursa toate sumele pe care ni le-ați plătit pentru bilet(e), dar nu vom plăti nicio altă compensație.

Prețul biletului

Fiecare persoană care intră în Turul Studiourilor trebuie să aibă vârsta de 5 ani sau mai mult și trebuie să prezinte un bilet valabil la Ora de intrare alocată specificată pentru a intra în Turul Studiourilor.

Biletele de grup pentru grupuri de (i) douăzeci și cinci sau mai multe persoane pentru turul obișnuit al studiourilor; sau (ii) treisprezece sau mai multe persoane pentru turul de lux, pot fi disponibile la prețuri reduse. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați linia noastră telefonică de rezervări +40 759 019 090.

Prețul biletelor poate varia din când în când. Prețurile noastre sunt cele indicate pe site-ul nostru, dar pot fi modificate în orice moment. Atunci când cumpărați un bilet, fie prin intermediul site-ului web, fie prin telefon, prețul total va fi confirmat. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori de preț chiar și după ce v-am trimis confirmarea prin e-mail sau Biletele (după caz), deși ne vom strădui să facem acest lucru de îndată ce vom lua cunoștință de eroare.

Prețurile biletelor sunt în RON.

Bilete – Condiții generale

Un bilet achiziționat dă dreptul unei persoane să intre în Studio Tour cu o singură ocazie. După ce ați ieșit din Studio Tour, va trebui să cumpărați un nou bilet pentru a reintra în Studio Tour.

Toate persoanele care intră în Studio Tour trebuie să dețină un bilet valabil, care trebuie păstrat în permanență și trebuie să fie disponibil pentru a fi inspectat la cererea oricărui membru al personalului. Neprezentarea unui bilet valabil la cerere poate duce la eliminarea dumneavoastră din Studio Tour.

Biletele rămân proprietatea noastră în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a solicita returnarea imediată a biletelor în orice moment și de a refuza intrarea sau de a expulza din Studio Tour orice persoană care nu respectă acești Termeni.

Odată achiziționate, fie prin cumpărare, fie în mod gratuit, biletele sunt nerambursabile, netransferabile și nu sunt valabile dacă sunt modificate. Biletele despre care avem suspiciuni rezonabile că au fost transferate sau modificate nu vor fi onorate. Biletele nu sunt destinate revânzării. Orice astfel de revânzare va avea ca efect anularea biletului respectiv.

Biletele vor include intrarea în majoritatea, dar nu neapărat în toate zonele din Studio Tour, deoarece este posibil să fim nevoiți să închidem anumite zone pentru necesități de producție sau pentru a permite întreținerea și actualizarea.

Din când în când, putem decide, la discreția noastră absolută, să emitem bilete în cadrul unor promoții speciale („Bilete promoționale”), dar Biletele promoționale vor fi disponibile în funcție de disponibilitate și sub rezerva oricăror termeni și condiții care afectează promoția respectivă.

Certificate cadou

Certificatele cadou sunt disponibile pentru achiziționare prin telefon sau personal.

Un certificat cadou dă dreptul unei persoane să viziteze Studio Tour. Înainte de a vizita Studio Tour, deținătorul certificatului cadou trebuie să telefoneze la linia de rezervare +40 759 019 090, pentru a-și rezerva ora de intrare alocată. Orele de intrare sunt disponibile în funcție de disponibilitate. Toate persoanele sub 18 ani trebuie să fie însoțite de un adult.

Vă rugăm să rețineți că se poate înscrie un singur destinatar al unui certificat cadou pe tranzacție. Dacă intenționați să trimiteți certificate cadou la adrese diferite, vă rugăm să le rezervați pe fiecare dintre ele ca o tranzacție separată.

În cazul certificatelor cadou cumpărate prin telefon, aveți opțiunea de a alege ca certificatele cadou să vă fie trimise prin poștă sau prin e-mail. Nu ne asumăm nicio responsabilitate în cazul în care nu primiți certificatele cadou din cauza nereușitei Poștei sau a unui alt serviciu de livrare terț.

Vă rugăm să protejați certificatul cadou și să îl tratați ca pe un numerar. Nu putem fi trași la răspundere pentru certificatele cadou care, ulterior, sunt pierdute, furate sau deteriorate.

Anularea biletelor

În cazul în care vă anulăm biletul: În cazul în care apar circumstanțe care nu sunt sub controlul nostru, poate fi necesar să vă anulăm biletul (biletele) la Studio Tour. În astfel de circumstanțe, vă vom anunța de îndată ce vom lua cunoștință de necesitatea anulării. După ce v-am informat cu privire la necesitatea și motivul anulării biletului (biletelor) dumneavoastră, vă vom rambursa suma totală pe care ați plătit-o pentru biletul (biletele) anulat(e).

În cazul în care vă anulați biletul: Dacă decideți sau dacă sunteți obligat să vă anulați biletul (biletele), trebuie să ne anunțați imediat despre dorința dvs. de a anula biletul (biletele) prin telefon la numărul +40 759 019 090, moment în care vă vom anula biletul (biletele). Nu vom rambursa suma totală sau orice sumă pe care ați plătit-o pentru biletul (biletele) anulat(e). Putem, la discreția noastră absolută, să rambursăm total sau parțial banii pe care i-ați plătit pentru biletul (biletele) anulat(e) dacă există circumstanțe atenuante reale, pe care ne puteți anunța în momentul în care vă anulați biletul (biletele).

Anularea / rambursarea biletului

Cu excepția celor stabilite în acești Termeni, Biletul (biletele) pe care l-ați cumpărat de la noi sau de la un TSP oficial al Studio Tour, sau pe care l-ați primit ca un cadou sau în alt mod, sunt:

Nerembursabile
Netransferabile
Nu pot fi revândute
Anulate dacă sunt modificate sau desfigurate

Orice bilet despre care avem motive să credem că a fost transferat, revândut, modificat și/sau deteriorat nu va fi acceptat de noi pentru intrarea la Studio Tour.

Statutul nostru

Vă rugăm să rețineți că, în unele cazuri, acceptăm comenzi în numele unor vânzători terți (de exemplu, Starline Tours). Contractul legal rezultat este încheiat între dumneavoastră și vânzătorul terț și se supune termenilor și condițiilor vânzătorului terț respectiv, pe care acesta vă va informa. Ar trebui să analizați cu atenție termenii și condițiile acestora care se aplică tranzacției.

De asemenea, este posibil să furnizăm pe site-ul nostru linkuri către site-urile altor companii, indiferent dacă sunt sau nu afiliate cu noi. Nu putem oferi nicio declarație sau garanție că produsele pe care le achiziționați de la vânzători terți prin intermediul site-ului nostru sau de la companii la ale căror site-uri web am furnizat un link pe site-ul nostru vor fi de o calitate satisfăcătoare, iar orice astfel de garanții sunt refuzate în mod absolut de către noi. Această declarație de renunțare nu afectează drepturile noastre legale împotriva vânzătorului terț.

Copii

Toți minorii, cu vârste cuprinse între 0 și 17 ani, trebuie să fie însoțiți de o persoană cu vârsta de 18 ani sau mai mult în timpul Turului Studio.

Sănătate și siguranță

O varietate de efecte speciale (inclusiv efecte sonore bruște bruște și iluminare stroboscopică) pot fi folosite în anumite zone din cadrul Studio Tour. Se recomandă ca vizitatorii cu tensiune arterială ridicată, afecțiuni cardiace sau alte afecțiuni medicale preexistente să solicite personalului Studio Tour mai multe detalii și să evite zonele din Studio Tour în care pot fi amplasate astfel de efecte speciale.

Din când în când, personalul Studio Tour poate atrage atenția vizitatorilor asupra anumitor proceduri de sănătate și siguranță pe care vizitatorii trebuie să le respecte, inclusiv evacuarea în caz de incendiu.

Comportamentul dumneavoastră

În timp ce dvs. și alți deținători de bilete vă aflați în Studio Tour și în incinta noastră, dvs. și invitații dvs. trebuie să respectați toate indicațiile personalului nostru, avizele relevante privind sănătatea și siguranța, cerințele de securitate și politicile și anunțurile puse la dispoziția dvs.

Orice încălcare a oricăruia dintre acești Termeni sau orice comportament inacceptabil din partea dvs. sau a invitaților dvs. care ar putea provoca daune, deranjamente, vătămări corporale oricărui alt vizitator sau membru al personalului nostru sau al Studio Tour în sine va da naștere dreptului personalului Studio Tour de a vă expulza imediat din Studio Tour.

Vom avea dreptul de a refuza admiterea sau de a vă expulza pe dumneavoastră și pe orice alt deținător de bilet din Turul Studio dacă, în opinia noastră rezonabilă, acordarea accesului dumneavoastră ar putea reprezenta un risc pentru proprietatea noastră, pentru siguranța altora și/sau ar putea afecta bucuria Turului Studio de către alte persoane și include, fără a se limita la, în cazul în care există o încălcare a următoarelor reguli:

Fumatul interzis;
Fără animale de companie sau animale, cu excepția animalelor de serviciu valabile;
Fără consum de alimente sau băuturi în afara zonelor desemnate fără permisiunea noastră expresă;
Fără arme de foc sau alte arme;
Interzicerea accesului în orice zonă a Studio Tour, în afara zonelor desemnate pentru accesul vizitatorilor;
Fără zgomote inutile (fie de la telefoane mobile sau de la casetofoane personale sau de altă natură) sau comportament care ar putea deranja sau jigni alți vizitatori sau intimida personalul Studio Tour;
Fără utilizarea de droguri ilegale;
Fără consum de alcool, cu excepția locurilor autorizate;
Interzicerea utilizării de patine cu rotile, skateboard-uri, biciclete, jucării de șezut pentru copii, mingi și frisbee.

Vă este interzis în mod expres să copiați, să reproduceți sau să republicați orice parte a conținutului Studio Tour. Este o infracțiune penală să copiați sau să încercați să copiați materialele protejate prin drepturi de autor expuse în cadrul Studio Tour.

Politica privind îmbrăcămintea

Vi se cere să rămâneți complet îmbrăcat în timpul Studio Tour, inclusiv să purtați în permanență cămăși și pantofi. Acest lucru este atât pentru confortul dumneavoastră, cât și în beneficiul celorlalți vizitatori ai Studio Tour. Ne rezervăm dreptul de a vă cere să vă scoateți articolele de îmbrăcăminte pe care le considerăm că afișează mesaje sau imagini nepotrivite.

Securitate

Din motive de siguranță, vi se poate cere să vă supuneți unei percheziții personale sau a obiectelor dumneavoastră, iar oricărei persoane care refuză să se supună sau care este găsită în posesia unor materiale pe care le considerăm periculoase sau nepotrivite i se va refuza intrarea sau va fi îndepărtată din Studio Tour.

Trebuie să vă păstrați obiectele personale cu dumneavoastră în permanență. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru pierderea, furtul sau deteriorarea obiectelor personale aduse în Studio Tour.

Fotografie

Din când în când, noi sau alte terțe părți autorizate putem efectua fotografii și/sau alte înregistrări în cadrul Studio Tour, iar imaginile și/sau înregistrările pot prezenta vizitatorii. Sunteți de acord cu utilizarea acestor imagini și/sau înregistrări de către noi în legătură cu publicitatea, promovarea Studio Tour (cum ar fi pe site-ul web al Studio Tour, pe site-urile și paginile de socializare, pe site-urile partenerilor, în publicitatea exterioară și în broșurile pentru Studio Tour) și pentru scopurile noastre interne și, prin aceasta, ne permiteți să edităm, să modificăm, să publicăm și să punem la dispoziție astfel de imagini și/sau înregistrări. Recunoașteți și sunteți de acord că nu veți primi nicio compensație în cazul în care vom utiliza astfel de imagini și/sau înregistrări în scopurile stabilite mai sus. În cazul în care oricare dintre vizitatorii Studio Tour are sub 18 ani, dumneavoastră, în calitate de părinte sau tutore legal al acestor persoane, sunteți de asemenea de acord cu utilizarea imaginilor și/sau înregistrărilor acestora în scopurile stabilite mai sus. Recunoașteți că dreptul de autor asupra acestor imagini și/sau înregistrări ne aparține nouă și/sau oricărei terțe părți autorizate și, în consecință, ne acordați nouă și/sau oricărei terțe părți autorizate toate drepturile asupra oricăror imagini și/sau înregistrări ale dumneavoastră și/sau ale copiilor dumneavoastră. Veți semna cu promptitudine documentele și veți efectua actele care pot fi necesare pentru a da efect deplin celor de mai sus.

Este permisă realizarea de fotografii cu aparate de fotografiat portabile și telefoane mobile în unele zone ale Studio Tour, cu excepția cinematografului de dinaintea spectacolului și a zonelor cu ecran verde, dar orice astfel de permisiune este valabilă numai pentru zonele desemnate, conform indicațiilor specifice ale ghidului dumneavoastră de la Studio Tour. Nu este permisă înregistrarea video, precum și utilizarea de blițuri, trepiede, selfie stick-uri și alte echipamente fotografice specializate. Fotografiile vă sunt destinate doar pentru a vă bucura de ele în scopuri personale, private și necomerciale. Cu excepția cazului în care am acordat permisiunea noastră, sunetul, pozele și imaginile nu pot fi reproduse în niciun alt format sau suport decât pentru vizualizare privată.

Fotografierea de orice fel în cinematograful de dinaintea spectacolului și în zonele cu ecran verde nu este permisă în niciun moment.

Mărci comerciale și drepturi de autor

Materialele încorporate în cadrul Studio Tour, inclusiv, fără a se limita la, orice decoruri, recuzită, garderobă, text, grafică, imagini, lucrări de artă, ilustrații, fotografii, animații, muzică, video, audio, audiovizual, desene, logo-uri, software și orice alt conținut (împreună, „Material”) sunt protejate de drepturi de autor, brevete, secrete comerciale sau alte drepturi de proprietate deținute de noi și/sau de licențiatorii noștri („Drepturi de proprietate intelectuală”). Unele dintre personajele, logo-urile sau alte imagini încorporate în cadrul Studio Tour sunt, de asemenea, protejate ca mărci comerciale înregistrate sau neînregistrate, denumiri comerciale și/sau mărci de servicii deținute de noi („Mărci comerciale”). Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora și vă rugăm să faceți același lucru.

Disponibilitatea turului studiourilor

Vă reamintim că, din când în când, anumite părți ale Studio Tour pot fi închise, iar anumite exponate pot fi îndepărtate pentru producție, întreținere sau din motive tehnice. Biletele nu vor fi rambursate și nu se va plăti nicio compensație în cazul unei astfel de închideri sau eliminări.

Ne vom strădui în mod rezonabil să fim deschiși și operaționali în timpul orelor de deschidere publicate, dar ne rezervăm dreptul de a închide Studio Tour în orice zi, fie din motive de securitate, fie din orice alt motiv, fără notificare prealabilă. În cazul unei astfel de închideri, orice Bilet emis pentru a fi utilizat doar în ziua închiderii va fi schimbat sau rambursat de noi la prețul plătit pentru el, dar nu se va plăti nicio altă compensație.

Excluderea daunelor

Sunteți de acord, prin achiziționarea biletelor, că Buftea Studios Operations și companiile afiliate sau legate de aceasta nu vor fi răspunzătoare față de dumneavoastră sau față de o terță parte pentru orice daune directe, indirecte, punitive, accidentale, speciale sau de consecință sau pentru orice daune de orice fel care rezultă din utilizarea sau incapacitatea dumneavoastră de a utiliza Biletele sau de a participa la Turneu. Această limitare se aplică indiferent dacă presupusa răspundere se bazează pe contract, răspundere delictuală, neglijență, răspundere strictă sau orice altă teorie legală și chiar dacă am fost informați de posibilitatea unor astfel de daune. Această renunțare se aplică, fără limitare, la orice daune sau vătămări care rezultă din sau sunt legate în orice fel de orice act sau omisiune de a acționa, eroare, omisiune, întrerupere, anulare, reprogramare, întârziere în funcționare, modificări ale Turului sau neglijență din partea Buftea Studios Operations sau a oricărei companii afiliate sau conexe.

Limitarea răspunderii, aplicabilitatea dezmințirilor, excluderilor și limitelor

ÎN NICIUN CAZ RĂSPUNDEREA TOTALĂ A BUFTEA STUDIOS OPERATIONS ȘI A COMPANIILOR NOASTRE AFILIATE ȘI CONEXE FAȚĂ DE DVS. ÎN LEGĂTURĂ CU ACHIZIȚIONAREA BILETELOR PENTRU TURUL STUDIOURILOR, TURUL STUDIOURILOR SAU PARTICIPAREA DVS. LA TURUL STUDIOURILOR NU VA DEPĂȘI SUMA PLĂTITĂ DE DVS. PENTRU BILETELE PENTRU TURUL STUDIOURILOR.

Renunțare

În cazul în care nu reușim, în orice moment, să insistăm asupra îndeplinirii stricte a oricăreia dintre obligațiile dumneavoastră în temeiul oricăruia dintre acești Termeni sau dacă nu reușim să ne exercităm oricare dintre drepturile sau căile de atac la care suntem îndreptățiți, acest lucru nu va constitui o renunțare la aceste drepturi sau căi de atac și nu vă va scuti de respectarea acestor obligații.

Separabilitate

În cazul în care oricare dintre acești Termeni este considerat de către orice autoritate competentă ca fiind invalid, ilegal sau inaplicabil în orice măsură, respectivul termen, condiție sau dispoziție va fi separat, în acea măsură, de restul termenilor, condițiilor și dispozițiilor care vor continua să fie valabile în măsura în care legea permite acest lucru.

Drepturile terților

O persoană care nu este parte la Termeni nu va avea niciun drept în temeiul sau în legătură cu aceștia.

Întregul acord

Acești Termeni și orice document la care se face referire în aceștia constituie întregul acord dintre noi și înlocuiește toate discuțiile, corespondența, negocierile, înțelegerile anterioare, înțelegerile sau acordurile dintre noi referitoare la subiectul acestor Termeni.

Recunoașteți că, prin acceptarea acestor Termeni, nu vă bazați pe nicio declarație sau garanție (indiferent dacă a fost făcută în mod nevinovat sau din neglijență) care nu este prevăzută în acești Termeni. Nicio dispoziție din această clauză nu exclude răspunderea pentru fraudă.

Lege și jurisdicție

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislația californiană, fără a se ține cont de prevederile acesteia privind conflictul de legi. Orice litigiu care decurge din prezentul acord va fi supus unui arbitraj final și obligatoriu, desfășurat în comitatul Los Angeles, în conformitate cu Regulile și procedurile de arbitraj accelerat ale Judicial Arbitration and Mediation Services Inc. („JAMS”), în fața unui arbitru unic și neutru, care este un fost judecător sau un judecător pensionar al unei instanțe federale sau de stat din California, cu experiență în chestiuni conexe, care va respecta legislația californiană și Regulile federale privind probele și nu are autoritatea de a acorda daune punitive. Oricare dintre părți poate executa o hotărâre arbitrală definitivă în orice instanță competentă din comitatul Los Angeles, inclusiv o hotărâre de atribuire a costurilor, taxelor și cheltuielilor suportate pentru executarea hotărârii. Fără a aduce atingere celor de mai sus, oricare dintre părți va avea dreptul de a solicita măsuri asiguratorii (cu excepția cazului în care este exclusă de orice altă prevedere a acestor Termeni) în instanțele statale și federale din California. Orice litigiu sau parte a acestuia, sau orice cerere pentru o anumită formă de despăgubire (care nu este împiedicată în alt mod de nicio altă dispoziție a acestor Termeni), care nu poate fi arbitrată în conformitate cu legislația statală sau federală aplicabilă, poate fi audiată numai într-o instanță competentă din comitatul Los Angeles.

Detalii de contact

office@studiourilebuftea.ro

+4 0744 553 368

Strada Studioului, 070000 Buftea, Ilfov, ROMÂNIA

Aeroportul Internațional Henry Coandă – 25 de minute

Centrul Bucureștiului – 35 minute