Facilitățile studioului

Servicii postproducție

Suntem specializați în efecte vizuale pentru lungmetraje interne și internaționale, dar acoperim și lucrări de reclame de ultimă generație și pachete de identitate TV.

Postproducție și VFX

Studiourile Buftea execută efecte vizuale pentru filme de lung metraj, naționale și internaționale, producții
publicitare de înaltă ținută și pachete de identitate vizuală TV.

Studiourile Buftea au realizat 24 de generice de filme internaționale, inclusiv producție stereoscopică și animație de creaturi CGI.

Calitatea muncii depuse a creat o rețea internațională de clienți, din Statele Unite ale Americii până în China. Pentru a se adapta tuturor bugetelor, Studiourile Buftea au iscusința de a mări și micșora necesarul de producție, pentru a ajunge la o eficiență a costurilor.

CORARE FILME

Datorită unui parteneriat solid cu cele mai importante companii europene de înregistrări audio specializate în coloane sonore de film, Studiourile Buftea oferă servicii complete de înregistrare pentru toate tipurile de muzică și formații: orchestră simfonică și cor, big band și ansamblu de jazz cu sau fără soliști, cor de copii, muzică populară și instrumente tipice din Europa de Est.

Cu o suprafață totală de 400 mp., scena orchestrei de coloană sonoră este una dintre cele mai mari din lume, cu o capacitate de peste 200 de muzicieni, proiecție în timp real și tehnologie de înregistrare de ultimă generație.

Dublare

De la traducere și adaptarea scenariului la casting, regie, înregistrare și mixaj,
Studiourile Buftea oferă servicii complete de post-producție pentru programe dublate.

Echipa dedicată are peste 20 de ani de experiență în furnizarea de servicii de dublaj și voice-over din partea
actorilor profesioniști și a directorilor artistici de musical.