Studiourile MediaPro devin Bucharest Film Studio

Publicat mai 24, 2022

Dupa un amplu si complex proces de rebranding, Studiourile MediaPro devin Studiourile Buftea. Cu o identitate vizuala noua, un logo sugestiv si pasiunea de a gasi cele mai bune solutii pentru fiecare proiect, Studiourile Buftea pastreaza toate resursele si serviciile cu care intreaga piata de profil a fost obisnuita de mai bine de 60 ani.

In plus, Studiourile Buftea se bazeaza pe dorinta si creativitatea unei echipe de profesionisti care va dezvolta in continuare noi proiecte, iar evolutia si modernizarea companiei sunt prioritare intr-o perioada marcata de o crestere constanta a volumului de business.

De asemenea, la intrunirea AGOA din februarie, a fost numit un nou Consiliu de Administratie format din 3 membri: Donald Kushner, Polyana Cristescu si Balan Ion. Noul director general al Studiourile Buftea este Bobby Paunescu.

Studiourile Buftea reprezintă cel mai mare complex de studiouri de film din România şi unul dintre cele mai importante nuclee de producţie cinematografică din Europa Centrală şi de Est. 
Studiourile Buftea furnizează servicii de producţie pentru filme de ficţiune, producţii de televiziune, spoturi publicitare, sedinţe foto, videoclipuri muzicale şi chiar pentru evenimente corporate şi private.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *